Υπηρεσίες-Επικοινωνία

Με δεδομένο τη δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε και έχοντας αντιληφθεί την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη μας, για ψυχική και συμβουλευτική υποστήριξη, θέλω ο ψυχολόγος να μην αποτελεί είδος πολυτελείας.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό την προώθηση των γνώσεων περί ψυχικής υγείας, μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο facebook, και μέσω των ομάδων/σελίδων που διαχειρίζομαι, παρέχω δωρεάν γραπτή συμβουλευτική σε όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους, που το έχουν ανάγκη.

Αν κάποιος από εσάς, ενδιαφέρεται όμως και για μια πιο επαγγελματική προσέγγιση σε ότι τον αφορά, προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες
.
Τα κόστη των συνεδριών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής και η διάρκεια συνεδρίας είναι 1 ώρα περίπου.
 Όλες οι συναντήσεις μας γίνονται κατόπιν ραντεβού και η πρώτη συνάντηση με σκοπό τη γνωριμία μας, είναι δωρεάν.

1) Συνεδρία κατ’ οίκον

Αν για λόγους υγείας, έλλειψης χρόνου, είτε επειδή η περίσταση το απαιτεί, εξυπηρετεί περισσότερο η συνάντηση μας να είναι στο σπίτι σας, υπάρχει η δυνατότητα, κατά βάση στις περιοχές Γλυφάδα-Βούλα, όπου δραστηριοποιούμαι, για επίσκεψη κατ’ οίκον.
Η παροχή αυτή ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες παθήσεις υγείας, με δυσκολίες μετακίνησης και σε μητέρες με βρέφη.

2) Συνεδρία σε χώρο της αρεσκείας σας
Αν προτιμάτε οι συναντήσεις να γίνονται σε κάποιο ήρεμο χώρο εστίασης, στις περιοχές Γλυφάδα-Βούλα, όπου βρίσκομαι, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.
Η παροχή αυτή ενδείκνυται για συναντήσεις με νέους και εφήβους .

3) Συνεδρία στο χώρο μου
Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείτε να με επισκεφτείτε στη διεύθυνση μου Πανδώρας 58-Γλυφάδα (πάνω από το κολυμβητήριο).

4) Συνεδρία  μέσω διαδικτύου
Η συνεδρία μπορεί να γίνει μέσω Skype,Messenger,Viber, ή όποιου άλλου διαδικτυακού τρόπου προτιμάτε.
Η παροχή ενδείκνυται για Έλληνες του εξωτερικού, για άτομα εκτός Αθηνών, ή σε όσους προτιμούν το διαδίκτυο, σαν μέσο επικοινωνίας,

5) Παιδαγωγική-ψυχολογική παρέμβαση

Παρέχεται η δυνατότητα για μελέτη των σχολικών μαθημάτων, με ταυτόχρονη διακριτική ψυχολογική παρέμβαση και συμβουλευτική προς τους γονείς αναφορικά με τρόπους διαχείρισης, της όποιας κατάστασης αντιμετωπίζουν.
Η παροχή ενδείκνυται σε παιδιά σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) που αντιμετωπίζουν προβλήματα συμπεριφοράς, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα συγκέντρωσης, αδυναμία οργάνωσης της μελέτης τους, κ.α.

6) Τηλεφωνική συνεδρία
Αν σας είναι πιο εύκολη η τηλεφωνική συνεδρία, μπορούμε να μιλήσουμε σε σταθερό ή κινητό.
Υπάρχει η δυνατότητα και για τηλεφωνική επικοινωνία μισής ώρας, με χαμηλότερο κόστος.
Κινητό:6934034531/6986310146
Σταθερό:2109681966

Και να θυμάστε ότι όλοι μας, σε διάφορες φάσεις της ζωής μας, έχουμε ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο ειδικό ψυχικής υγείας, γιατί όσο πιο νωρίς δοθεί λύση σε ότι σας απασχολεί, τόσο το καλύτερο για εσάς και τους οικείους σας..

Ακόμα κι αν δεν αποφασίσετε να κλείσετε κάποιο ραντεβού, συνεχίστε να ενημερώνεστε και να το ψάχνετε και είναι βέβαιο ότι με τις σωστές κατευθύνσεις, θα βρείτε τις απαντήσεις σας αργά ή γρήγορα.
Μόνο μην παραιτήστε από την προσπάθεια…
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου και μέσω μηνύματος στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook, για να μάθετε τα κόστη των συνεδριών και ότι άλλο σας αφορά.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη.


Με εκτίμηση
Ελευθερία Καπετανάκη
Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος-Παιδαγωγός
Συμβουλευτική ενηλίκων, σχέσεων, συμβουλευτική εφήβων, γονέων, οικογενειακή συμβουλευτική.
Website: www.psychologist.com.gr
Email: info@psychologist.com.gr
ellikapetanaki@yahoo.gr
Κινητό:6934034531/6986310146
Σταθερό:2109681966